0

What We Do

Iti ofer doua tipuri de colaborare

1. Proiecte de Design (residential si retail)

Iti voi explica mai jos toti pasii necesari pentru un proiect reusit.

2. Consilier Shopping pentru poriectul tau

Daca simti ca vrei sa te implici in amenajarea spatiului tau, dar mai ai nevoie de un ajutor pentru a gasi canapeaua, lustra perfecta pentru bucatarie sau ce se potriveste cel mai bine oriunde, atunci sunt la un click distranta. πŸ™‚ Scrie-mi aici.

Cum decurge colaborarea ta cu nativdesign pentru un proiect de design reusit:

Pasul 1

LET’S MATCH β†’ cea mai importanta etapa e cea in care ne cunoastem si stabilim primele directii si cerinte. Ne putem vedea la o cafenea in centrul Bucurestiului sau, daca locuiesti in alta parte, putem sa stam de vorba pe skype.

Pasul 2

Propunere MOODBOARD β†’ primesti un colaj cu mai multe stiluri din care poti sa iti alegi o directie/ un vibe pentru proiect.

Pasul 3

Realizarea RELEVEULUI β†’ construim impreuna schita cu masuratorile spatiului (daca ai deja un plan al spatiului, sarim bucurosi acest pas)

Pasul 4

DISCUTIA cu tine, pentru a ne apropia de forma finala β†’  tinand cont de dorintele tale, configuram cea mai avantajoasa solutie de design. Rezultatul final trebuie sa exceleze estetic si sa fie util in acelasi timp.

Pasul 5

PROIECTUL 3D β†’  iti poti vizualiza spatiul pentru prima data si il poti imagina mult mai usor

Pasul 6

Proiect 3D FINAL – dupa maxim 2 modificari β†’ Super! Am batut in cuie proiectul si lucrarile de amenajare pot sa inceapa.

Spune-mi despre proiectul tau aici